Collaboration
การทำงานร่วมกัน

The Department of Architecture has forged close partnerships with respected institutions around the world and regularly organizes academic exchanges and workshops for Chulalongkorn students with partners abroad or hosts international students from those schools in our programs here in Bangkok.

ภาควิชาสถาปัตยกรรมศาสตร์ได้สร้างความร่วมมืออย่างใกล้ชิดกับสถาบันที่มีชื่อเสียงทั่ว
โลกและจัดการแลกเปลี่ยนทางวิชาการและการประชุมเชิงปฏิบัติการสำหรับนักศึกษาจุฬาลงกรณ์ร่วมกับพันธมิตรในต่างประเทศหรือเป็นเจ้าภาพนักเรียนต่างชาติจากโรงเรียนเหล่านั้นในโครงการของเราที่กรุงเทพฯ

Go to program website